Raindrop tehnika i vitaflex

Na osnovu tradicije američkih Indijanaca koji su orlovim perima nanosili biljne ekstrakte i iscjeljivali teže probleme, nastala je „Raindrop tehnika“ – tehnika kišnih kapi.

Tehnika kombinira velike količine čistih eteričnih ulja vrhunske kvalitete, a rezultati na tjelesnoj, emotivnoj i energetskoj razini su zadivljujući. Ova holistička metoda dovodi u ravnotežu fizičko i mentalno zdravlje, pomaže tijelu da ispravi nepravilnosti kralježnice, snažno podržava i jača imunološki sustav organizma, rješava veliki broj skolioza i kifoza. Tehnika objedinjuje aromaterapiju s masažom i refleksologijom.

U VITAFLEX tehnici („vitalnost putem refleksa“) čista eterična ulja se nanose na spojne točke tijela. Tehnika potiče iz Tibeta mnogo tisućljeća prije otkrića akupunkture. Pomoću ove metode oslabljena/ozlijedjena mjesta bivaju ispravljena na električnim refleksnim točkama, sprječavaju se daljnje ozljede, smanjuje stres te dolazi do bržeg i učinkovitijeg iscjeljenja. Zbog svega navedenog, ova tehnika smatra se najjačom tehnikom u primijenjenoj aromaterapiji.