a1.aromamasaža

Aroma Masaža

Aroma masaža predstavlja poseban oblik masaže koji nas vodi na putovanje mirisima, pružajući nam duboko opuštanje i harmoniju. Ovaj terapeutski doživljaj kombinira umirujuće pokrete masaže s blagotvornim aromatičnim uljima, otvarajući vrata prema nizu prednosti za tijelo i um Jedna od ključnih prednosti aroma masaže je njezin učinak na osjetila. Mirisna ulja koja se koriste u tretmanu potiču osjećaj smirenosti i opuštanja. Ovisno o odabranim mirisima, možete se osjećati podignuto ili umireno, prilagodivši tretman svojim potrebama.

Osim toga, aroma masaža ima blagotvorni učinak na kožu. Ulja koja se koriste hidratiziraju kožu, čineći je mekom i glatkom. Ova masaža također pomaže u poboljšanju teksture kože, čineći je sjajnom i zdravom. Psihološki gledano, aroma masaža smanjuje stres i tjeskobu. Mirisna terapija koja je uključena u tretman pomaže u balansiranju emocionalnog stanja i oslobađanju napetosti. To je prilika da se potpuno opustite i pobjegnete od svakodnevnih briga. Aroma masaža također ima terapeutski učinak na tijelo. Masaža pomaže u opuštanju mišića i ligamenata, smanjujući napetost i bolove. Ovo je posebno korisno za one koji se bore s kroničnim bolovima ili napetostima u mišićima.

Ova vrsta masaže također poboljšava cirkulaciju krvi, pomažući u bržem oporavku tijela. Bolja cirkulacija također potiče zdravlje kože i pomaže u uklanjanju toksina iz tijela. Aroma masaža nije samo tretman za tijelo, već i za um i dušu. To je prilika da se duboko opustite, ponovno povežete sa sobom i pružite si trenutke samoće i mira. Ova masaža nas vodi na putovanje mirisima, potičući ravnotežu i harmoniju unutar nas samih.

S obzirom na sve ove prednosti, aroma masaža se čini kao pravo putovanje s mirisima ka opuštanju i harmoniji. Bez obzira jeste li iskusili ovu vrstu masaže ili ne, ona nudi priliku da se prepustite mirisima i pažnji prema sebi, čime stvarate harmoniju između tijela i uma.

Masaža ruku

Vaša voljena osoba možda čezne za dodirom nakon što je bila tako dugo izolirana. Možda ste vi bili osoba koja je prethodno ispunila taj osjećaj dodira kroz zagrljaje, ruka na ruci ili čak držanje za ruke dok ste govorili. Masaža ruku s uljem lavande ili mješavinom ulja može pomoći u ispunjavanju potrebe za dodirom.

Masaža šaka

Povežite se s prirodom

Namjerno provođenje vremena vani u mirisu svježeg zraka, svježeg cvijeća, oštrog lišća u jesenskom danu ili čak svježe pokošene trave čini čuda za opću dobrobit.
Ali što ako je pristup prirodi ograničen ili je teško naći vrijeme? Aromaterapija je izvrstan alat za ponovno povezivanje osobe s prirodom. Donosi cvjetni miris poput geranija ili ruže, drveni miris poput cedrovine i nešto svježe i citrusno poput limuna. Sjednite zajedno i naizmjence udišite svaki miris, vizualizirajte kako biste potaknuli višeosjetnu povezanost s prirodom!

Prednosti aromaterapije mogu pružiti put do ozdravljenja, ponovnog uspostavljanja veze s voljenima i vraćanja na stazu njegovanja ljudskih odnosa. Uživajte u dragocjenom vremenu koje ćete ponovno provesti zajedno, sigurno i s aromatičnim blaženstvom!

Aromaenergetska masaža stopala

Aromaterapeutska masaža stopala sastoji se od masažnih hvatova i pritisaka na akupresurne točke s primjenom ljekovitih spojeva eteričnih ulja. Masaža poboljšava cirkulaciju tijela, dovodi do opuštanja i smanjuje razinu stresa. Preporučuje svim osobama koji pate od različitih tegoba i poremećaja.

Na stopalima su završeci svih živaca koji su povezani sa organima, pa ova metoda potiče iscjeljenje vašeg organizma na prirodan način. Aromaterapeutska masaža stopala ublažava tjeskobu i dovodi do dubokog stanja opuštenosti. Vibracija eteričnih ulja oslobađa blokade koje mogu zadržavati energiju koja treba teći slobodno kroz tijelo.

Ova moćna prirodna metoda poboljšava zdravlje na niz različitih načina i dovodi do uravnoteženja svih tjelesnih sustava.

Beauty mix masaža – medicinska – anticelulitna – aroma masaža

Opće stanje i izgled našeg tijela, odrazavaju i rezultat su naseg psihofickog stanja. Različiti problemi sa kojima se nosimo, odnosno sa kojima smo se nosili u prošlosti, rezultiraju nasim trenutnim izgledom. Ova spoznaja, između ostalog, rezultat je dugogodišnjeg rada i razgovora sa klijentima.

Beauty mix masažu smo osmislili upravo  iz razloga, što je danas neophodno, ponuditi najvise u sto kracem vremenu. Sve veći nedostatak vremena, zbog poslovično poznatog tempa kojim živimo, zahtjeva često upravo ovo.
Individualnim pristupom i posebnim masažnim tehnikama, na problematičnim dijelovima tijela, postižemo najviše.

Aromamasaza lica i tijela sa posebnim zadrzavanjem na ciljanim dijelovima tijela i problema. Leđa i miogeloze, noge i celulit,  lice, digitopresura, relax i otpustanje stresa, pokretanje i uklanjanje toksina, zarobljenih u staničnim međuprostorima.

Svojim bujanjem upravo u tim međuprostorima, toksini dovode do loše cirkulacije i upalnih procesa. Time, u predjelu leđa, nastaju miogeloze, nakupine mliječne kiseline, a u predjelu bedara, trbuha, gluteusa ili ruku, celulit.
Posljedice se ogledaju u bolnim leđima u predjelu ramena, vratnoj kralježnici, u gornjem dijelu tijela, odnosno ružna narančina kora, teške noge, opušteno i rahlo mlohavo tkivo u donjem dijelu tijela.

Dakle, ovo je ciljana terapeutska masaža cijelog tijela u trajanju od 60 min.

Kao što je naprijed rečeno, primjenjujemo različite tehnike, ovisno o problemu i vašim potrebama.
Medicinska  masaža, otklanjujći miogeloze, smanjuje i otklanja  bolove i napetost u mišićima leđa, vrata i ramena.
Anticelulitna masaža, čvrstim dubokim drenažnim pokretima, na dijelovima tijela zahvaćenim celulitom, razbija celulitne jastučiće, poznate kao narančina kora.

Aroma masažom obuhvaćaju se ostali dijelovi tijela. Inače, masaža se izvodi biranim biljnim uljima, oplemenjenim esencijalnim uljima visoke kvalitete.

Masazu završavamo dubokom relax masazom dekoltea, vrata i glav.