Intuitivna aromamasaža- harmonizirajuća masaža

Intuitivnu masažu kao posebno tretiranu znanost odvajamo ili izuzimamo od ostalih vrsti masaža iz razloga toga,jer se vrlo osjetljivo pristupa klijentu.Apliciraju se iznimno nježni dodiri bez pritiska koji ostaju na površini kože. Intuitivna masaža izuzetno je ugodna, relaksirajuća te djeluje iscjeljujuće u svim fazama.Čisti i pomaže otkloniti blokade, akumulirani stres te potisnute emocije. Intuitivnu masažu teško je objasniti,već istu treba osjetiti.

Atributi koji postavljaju ovu vrst masažne tehnike jesu suptilnost,iscjeljivanje i što je iznimno važno, stanje koje omogućava aplikaciju za sve osjetljive pojave klijenata.

Relaksirajući energetski tretman postiže se masažnom tehnikom kao što je intuitivna aromamasaža.Točno postavljenom kombinacijom eteričnih ulja s baznim uljem uz primjenu viska postiže se potpuna djelotvornost koja dovodi tijelo u stanje iscjeljivanja.Tretmanom se klijentovo stanje uvodi u duboku relaksaciju.Upotrebljava se velika količina ulja čime se postiže, uz opuštenost, i psihofizičko stanje.

Intuitivna masaža je koncipirana s ciljem da pokrene energiju u tijelu koja je blokirana,oslobodi akumuliranu napetost te podigne sve vitalne funkcije.

Pomno odabranom kombinacijom eteričnih i biljnih ulja, s točno odredjenom tehnikom masaže, klijenta uvodimo u stanje potpunog mira i relaksacije.

Aromaterapeut svojim lebdećim dodirima sluša kako tijelo diše,prati ritam istog te takvim postupkom vrši iscjeljivanje.

Učinkovitost intuitivne masaže:

  • stabilnost i unutarnji mir,
  • mentalna snaga,
  • djelotvorno po pitanju kronične iscrpljenosti,
  • strujanje energije i potpuni protok cirkulacije,
  • eliminira stanje anksioznosti i napetosti.